Na dvije lokacije u Zagrebu, WESPA pruža fleksibilan, poduzetnički i suradnički radni prostor u kojem se pojedinci i tvrtke okupljaju i rade.

Pridruži se našoj zajednici

Pridruži se našoj zajednici

.

Naši članovi su inovatori u svojim područjima. Oni su fascinantni, znatiželjni i strastveni. Tu smo da se okupljamo, radimo i povezujemo. Upoznaj nas na našim tjednim panelima i radionicama.

right

Coworking
Sa preko 300 coworking stolova, WESPA je najveće coworking središte u ovom dijelu Europe. Također možemo osigurati monitor, miš i tipkovnicu. Svi troškovi kao što su internet, čišćenje, struja, printanje itd. uključeni su u paket.
Privatni i dijeljeni uredi
Koristi jedan od naših 350 privatnih uredskih stolova u privatnim i zajedničkim uredima. Svi troškovi kao što su internet, čišćenje, struja, printanje itd. uključeni su u paket.
Zona za 20+ ljudi
Skup povezanih ureda, soba za sastanke i predvorja odvojenih kontrolom pristupa. Svi troškovi kao što su internet, čišćenje, struja, printanje itd. uključeni su u paket.

Nasi članovi

Timothei Jukic

Co-Founder, Navigo Sport Travel

Prostor WESPA ostavlja poseban dojam na naše poslovne partnere. Pozitivan feedback od klijenata nikad ne izostaje.

Tatjana Stefanac Zjalic

Co-Founder & CEO, Happtory

Rad u WESPA Spaces coworkingu omogućuje nam svakodnevno konzultiranje i izmjenjivanje ideja s kolegama i članovima zajednice. Različite ideje dolaze od ljudi iz različitih područja poslovanja, a slobodna razmjena mišljenja glavna je odlika Wespa coworkinga.

Laura Monter

Sales Manager, Venair

Budući da sam jedan od rijetkih nativnih govornika engleskog u WESPA-i, pričanje engleskog sa zajednicom bilo je laka stvar.Da ne spominjem otvorenost i toplinu cijele WESPA ekipe.

Frano Primorac

Business Developer, SaltPay

Največa prednost rada iz Wespe svakako su ljudi. WESPA-u vidimo kao košnicu od milijun ideja, a umrežavanje je neprocjenjivo u našem poslovanju. Ljubaznost je na visokoj razini, a svi zahtjevi rješavaju se u rekordnom roku.

Raphael Marton

Suosnivač, Felloz

Ono što nas se u wespi najviše dojmilo bio je prije svega nevjerojatan industrijski dizajn, ali i način na koji nas ovdje tretiraju – ljudima koji ovdje rade doista je stalo.

Community eventi

All you can eat četvrtkom

Pridruži se našem "All you can eat" eventu svakog četvrtka

TGIF

Thank god its Friday - svaki prvi petak u mjesecu

community

Standup eventi

Jednom mjesečno organiziramo standup evente

event space

WESPA pikado prvak

Pridružite se redovitim druženjima i natjecanjima. Pobjedite našeg prvaka Borka u pikadu

Find Out More

Test

Inquire Us

Inquire Us