Na dvije lokacije u Zagrebu, WESPA pruža fleksibilan, poduzetnički i suradnički radni prostor u kojem se pojedinci i tvrtke okupljaju i rade.

Pridruži se našoj zajednici

Pridruži se našoj zajednici

.

Naši članovi su inovatori u svojim područjima. Oni su fascinantni, znatiželjni i strastveni. Tu smo da se okupljamo, radimo i povezujemo. Upoznaj nas na našim tjednim panelima i radionicama.

right

Coworking
Sa preko 300 coworking stolova, WESPA je najveće coworking središte u ovom dijelu Europe. Također možemo osigurati monitor, miš i tipkovnicu. Svi troškovi kao što su internet, čišćenje, struja, printanje itd. uključeni su u paket.
Privatni i dijeljeni uredi
Koristi jedan od naših 350 privatnih uredskih stolova u privatnim i zajedničkim uredima. Svi troškovi kao što su internet, čišćenje, struja, printanje itd. uključeni su u paket.
Zona za 20+ ljudi
Skup povezanih ureda, soba za sastanke i predvorja odvojenih kontrolom pristupa. Svi troškovi kao što su internet, čišćenje, struja, printanje itd. uključeni su u paket.

Nasi članovi

Timothei Jukic

Co-Founder, Navigo Sport Travel

Prostor WESPA ostavlja poseban dojam na naše poslovne partnere. Pozitivan feedback od klijenata nikad ne izostaje.

Tatjana Stefanac Zjalic

Co-Founder & CEO, Happtory

Rad u WESPA Spaces coworkingu omogućuje nam svakodnevno konzultiranje i izmjenjivanje ideja s kolegama i članovima zajednice. Različite ideje dolaze od ljudi iz različitih područja poslovanja, a slobodna razmjena mišljenja glavna je odlika Wespa coworkinga.

Laura Monter

Sales Manager, Venair

Budući da sam jedan od rijetkih nativnih govornika engleskog u WESPA-i, pričanje engleskog sa zajednicom bilo je laka stvar.Da ne spominjem otvorenost i toplinu cijele WESPA ekipe.

Frano Primorac

Business Developer, SaltPay

Največa prednost rada iz Wespe svakako su ljudi. WESPA-u vidimo kao košnicu od milijun ideja, a umrežavanje je neprocjenjivo u našem poslovanju. Ljubaznost je na visokoj razini, a svi zahtjevi rješavaju se u rekordnom roku.

Raphael Marton

Suosnivač, Felloz

Ono što nas se u wespi najviše dojmilo bio je prije svega nevjerojatan industrijski dizajn, ali i način na koji nas ovdje tretiraju – ljudima koji ovdje rade doista je stalo.

Community eventi

Wespapel Afterwork Party

Pridruži se našoj zajednici svaki četvrtak na Wespapel Afterwork partiju

Zajednički doručak utorkom

Pridruži se našem zajedničkom doručku svakog utorka

community

TGIF

Thank god its Friday - svaki prvi petak u mjesecu

event space

Standup eventi

Jednom mjesečno organiziramo standup evente

WESPA pikado prvak

Pridružite se redovitim druženjima i natjecanjima. Pobjedite našeg prvaka Borka u pikadu

Test

Inquire Us

Inquire Us