WESPA Usluge

Virtualna Tvrtka

Usluga registracije tvrtke, adresa i povremenog korištenja prostora. To uključuje adresu registracije tvrtke, primanje pošte i paketa, logotip vaše tvrtke na našoj web stranici i u predvorju, do 5x FlyDesk, 15 sati soba za sastanke, do 20% popusta na prostor za događaje, usluge restorana i kafića.

Show options

Virtual Tvrtka | Smart

€125.00 per month

Registracija tvrtke i adresa

3x FlyDesk

10h soba za sastanke

10% pupsta na event prostor

Primanje poste

Digitalni brending

Virtual Tvrtka | Premium

€187.50 per month

Registracija tvrtke i adresa

Virtualna sekretarica

Skeniranje i slanje poste preko emaila

5x FlyDesk

15h soba za sastanke

20% pupsta na event prostor

Digitalni brending

Organizirajte sastanak

WESPA svojim prikladno smještenim prostorima pruža idealno okruženje za sastanke. Birajte između raznih opremljenih soba sa pločama za pisanje, digitalnim flipchartovima, TV-ima i projektorima za svaku priliku. Poboljšajte svoje iskustvo sastanka naručivanjem hrane i pića, osiguravajući produktivnost sa svojim timom, kolegama ili klijentima.

Sobe za sastanke | Paket

Od malih soba do velikih učionica, imamo sobe za sastanke svih oblika i veličina. Ovaj paket uključuje 20+ sati korištenja sobe za sastanke, mogućnost pauze za kavu na zahtjev, dodatnu opremu po dogovoru.

€437.50 for 20 hours

€437.50

€750.00 for 40 hours

€750.00

€1062.50 for 70 hours

€1062.50

Parking

Surađujemo s pet različitih pružatelja usluga parkiranja u susjedstvu. Kontaktirajte nas za više informacija o mogućnostima parkiranja.

Namještaj

Sav namještaj u WESPA-i moguće je isprobati, naručiti i kupiti. Javite nam ako vam se sviđa neka sofa i možemo vam dati ponudu.

Konzultacije oko financiranja i poticaja

WESPA radi s partnerima na pružanju savjetovanja u vezi prikupljanja sredstava i financiranja putem bespovratnih sredstava. Kontaktirajte nas kako biste saznali više informacija.

Popusti za članove

Kao WESPA član imate pravo na razne popust i pogodnosti. Iskoristite do 20% na članstvo u teretani, rezervaciju prostora za događanja, catering i restoranske usluge, restorane itd.

right

Inquire Us

Inquire Us